Vins i música als carrers d’Hostalric (Girona)

Aquest dissabte 29 de setembre ens podreu trobar a la mostra de vins que ha organitzat Comas Calls Vinateria a Hostalric. L’activitat es celebrarà en el marc de Gastroart, Fira de Gastronomia i Artesania d’Hostalric. La mostra s’ubicarà a peu de carrer just al davant de la botiga (C/. Mn. Cinto Verdaguer núm. 10) i estarà oberta de les 17 fins a les 21:00 hores. El tast anirà acompanyat d’una actuació musical en directe del grup Wantun. Us hi esperem!

XX Fira de Sant Miquel, Gastroart: tast de vins amb música al carrer. Dissabte 29 de setembre de 17 a 21:00 hores. C/ Mn. Cinto Verdaguer, 10 Hostalric (GIRONA). Organitza: Comas Calls Vinateria. Preu: 4 € (copa + 5 tiquets de degustació).

> Apunts per saber més:

Comas Calls Vinateria i La Vinateria.net

Gastroart (Fira de Gastronomia i Artesania d’Hostalric)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s