Llàgrimes de Tardor blanc al SS Gastronomika 2012

Agrícola Sant Josep participa a l’espai que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya ha organitzat en el marc del Congrés San Sebastian Gastronomika, certamen destinat al públic professional de la gastronomia i la cuina. La participació del DAAM té com a eix central la difusió dels vins de qualitat, destacant la Barra de Vins de Catalunya. El Llàgrimes de Tardor blanc 2009, elaborat exclusivament amb Garnatxa blanca, serà l’únic representant de la DO “Terra Alta” en aquest espai. El contingut vinícola del SS Gastronomika 2012 es veurà reforçat per acollir la celebració de la final del concurs oficial “Mejor Sumiller de España 2012” prevista per a la tarda del dimarts 9.

14è congrés San Sebastian Gastronomika. Espacio Market – DAAM / Barra de Vins de Catalunya. Palau de Congressos Kursaal, Donostia – San Sebastian. Del 7 al 10 d’Octubre. Horari ininterromput de 10 a 20 hores.

>Apunts per saber més:

– Pàgina web oficial del San Sebastian Gastronomika

– Pàgina web oficial de la Unión de Asociaciones de Sumilleres de España (UAES)

Pàgina web oficial de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS)

– Segueix el congrés pel Twitter: #ssg12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s