Mor Pere Rovira Sole

Lamentem comunicar-vos el traspàs del Sr. Pere Rovira Solé, president del Consell Regulador de la DO “Terra Alta” des del reconeixement de la DO “Terra Alta” fins al 1997. Va morir dissabte per malaltia a l’edat de 63 anys. A més de presidir l’ens gestor de la DO “Terra Alta” cal destacar la seva decisiva aportació en tot el procés de gènesi i reconeixement públic d’aquesta denominació d’origen. Des de l’Agrícola Sant Josep acompanyem a familiars i amics en el sentiment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s