Primera collita del “Novell de Bot”

Ja tenim a punt la primera collita del Novell de Bot, un vi negre amb DO “Terra Alta” elaborat a partir de les veremes de Garnatxa negra que es destinen a la producció dels vins de collita. Aquests raïms s’elaboren tant pel sistema tradicional, a temperatura controlada, com pel modern procés de termovinificació en fase prefermentativa. S’ha seleccionat una partida representativa del perfil d’un vi negre Novell. L’etiqueta del Novell de Bot ja ens mostra els matisos (magenta) que ofereix el color d’un vi poc cobert, afruitat i lleuger (12,5 % vol). Pot consumir-se fresquet (14º C). Es tracta d’un vi de temporada, que mantindrà les seves característiques durant els propers 3-4 mesos. Tot i que ha estat presentat durant la 25a Festa del Vi , estarà a la venda a partir d’aquest divendres 9 de novembre. A partir d’aquesta dia, la porta de la botiga de l’Agrícola Sant Josep lluirà el ram de pi que tradicionalment assenyalava l’arribada del primer vi de la collita. De fet, l’etiqueta del vi vol cridar l’atenció envers la relació entre el vi i el pi. Així mateix, el dilluns 12 de novembre al migdia participarem a la Diada del Vi Novell que organitza l’Institut Català de la Vinya i el Vi que cada any es celebra al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s