On hi ram, hi ha mam…

Divendres al matí vam penjar el ram de pi a la façana de la botiga de l’Agrícola Sant Josep per assenyalar l’arribada del Novell de Bot 2012. Fins a finals de gener podreu adquirir aquest vi negre de temporada elaborat amb Garnatxa negra. Des d’aleshores molts establiments d’hostaleria del municipi de Bot ofereixen el nou vi als seus clients. Així mateix, arreu de Catalunya ja es pot adquirir en diversos comerços tradicionals i botigues especialitzades. D’altra banda, avui al migdia serem a Barcelona participant en la tradicional Diada del Vi Novell al Palau de la Generalitat de Catalunya, acte que serà presidit per Artur Mas i amb el periodista Xavier Graset i l’actriu Mariona Ribes com a espinjoladors de la bóta de vi.

> Apunts per saber més:

Diada del Vi Novell al Palau de la Generalitat (dilluns 12 de novembre)

> Alguns dels establiments on podeu comprar el Novell de Bot 2012: TERRES DE L’EBRE: Agrícola Sant Josep (C/ Estació, 2 Bot); Carlets Productes de la Terra (Horta de Sant Joan); Consell Regulador DO “Terra Alta” (Ctra. Vilalba, 31 Gandesa); Oliva (Av. Comarques Catalanes, 41 Móra d’Ebre). BARCELONA: El Celler de Gelida (C/ Vallespir, 65 Barcelona); La Clotxa ( C/ Barcelona, 17 Granollers); Xerigots (Av. Tarragona, 3 Vilafranca del Penedès). Nota: si teniu un establiment i comercialitzeu o voleu comercialitzar el Novell de Bot 2012 poseu-vos en contacte amb info@santjosepwines.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s