“Aquí tenim el nostre vi novell”

Actualitzem la llista d’alguns dels establiments on podeu adquirir el Novell de Bot 2012, l’aposta de l’Agrícola Sant Josep per contribuir a la recuperació de la tradició del Novell amb la màxima fidelitat possible. Fou embotellat el passat 29 d’octubre i presentat en el marc de la 25a Festa del Vi a Gandesa, i la Diada del Vi Novell que tingué lloc el 12 de novembre al Palau de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona. Al tast presenta un color roig poc cobert amb uns característics tons magenta. És molt afruitat en nas, destacant el caràcter varietal, i ofereix un pas de boca lleuger (12,5 %), fresc i molt viu. Pot consumir-se fresquet (14º C) i està especialment indicat per acompanyar àpats que requereixin vi amb generositat. El Novell de Bot és un vi de temporada que es comercialitzarà fins a final de gener de l’any que ve. Hi haurà festa de comiat!

> Alguns dels establiments on podeu comprar el Novell de Bot 2012:

BARCELONA CIUTAT: Diví (C/ Muntaner, 92) ● El Celler de Gelida (C/ Vallespir, 65) ●  Loco Vinitus (Gran Via de les Corts Catalanes, 734) ● Recasens (C/ Llull, 201) ● Taps Girona (C/ Girona, 103) ● Verema i collita (Pl. Joanic, 1) ● Xic ( Casp, 57 bis). BARCELONA: Xerigots (Av. Tarragona, 3 Vilafranca del Penedès). TERRES DE L’EBRE: Agrícola Sant Josep (C/ Estació, 2 Bot) ● Carlets Productes de la Terra (C/ Bonaire, 72 Horta de Sant Joan) ●  Consell Regulador DO “Terra Alta” (Ctra. Vilalba, 31 Gandesa) ●  Oasi Pub – per copes  (C/ Sant Miquel, 68 Gandesa) ● Oliva (Av. Comarques Catalanes, 41 Móra d’Ebre).

Nota: si teniu un establiment i comercialitzeu o voleu comercialitzar el Novell de Bot 2012 poseu-vos en contacte amb info@santjosepwines.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s