Tast a Horta de Sant Joan

Pel divendres 7 de desembre hem organitzat un tast de vins a Horta de Sant Joan. Donarem a conèixer la collita 2008 del Llàgrimes de Tardor negre Criança i el nou Llàgrimes de Tardor negre Reserva 2007. Així mateix, el tast servirà per presentar la nova imatge d’aquests vins i tastar l’excepcional Llàgrimes de Tardor Selecció negre 2005. S’han programat dues sessions, a mig mati i al vespre. Les places són limitades a 12 persones per sessió i es recomana formalitzar una inscripció prèvia. El tast es farà a la botiga Carlets Productes de la Terra i estarà comentat pel director de màrqueting de l’Agrícola Sant Josep, Jaume Martí. Si us agrada el vi i aquest pont estareu per Horta de Sant Joan, teniu una bona excusa per tastar un dels vins negres més emblemàtics de la denominació d’origen “Terra Alta”.

Llagrimes Seleccio

>Tast de vins a Horta de Sant Joan. Divendres 7/12/12. Carlets Productes de la Terra (C/ Bonaire, 72). Sessió matí: 11:30 / tarda: 18:30 (places limitades a 12 pax per sessió). Es recomana prèvia inscripció enviant un correu a: info@santjosepwines.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s