Nova imatge per als vins Llàgrimes de Tardor

Coincidint amb la sortida al mercat de la collita 2008 del negre criança, Llàgrimes de Tardor, la marca més emblemàtica de l’Agrícola Sant Josep, estrena nova imatge per als seus vins. Aquest canvi suposa el segon redisseny de l’etiquetatge des de 1996, any en què tingué lloc el llançament de la primera collita d’un Llàgrimes de Tardor. La nova presentació és moderna, senzilla i amb una gràfica oberta a diverses interpretacions. A nivell informatiu, s’ha optat per incorporar dades precises relatives a la producció i la data en que l’anyada fou embotellada, i reivindicar la condició de “collita pròpia” característica de tots els vins del celler.

LldT-n-crianca-MR

La nova imatge dels vins Llàgrimes de Tardor tindrà quatre presentacions diferents: blanc, negre Criança, negre Reserva i negre Magnum. Tots tres negres ja s’estan distribuint amb la nova imatge, però caldrà esperar fins a la primavera per veure el Llàgrimes de Tardor blanc amb el nou vestit. La foto que acompanya aquesta entrada correspon al negre Criança. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s