Puntuacions “excel·lents” per als Llàgrimes de Tardor

L’edició 2013 de dues de les guies vinícoles mes reconegudes dins l’àmbit estatal i català, situen la qualitat dels Llàgrimes de Tardor entre les millors de la denominació d’origen “Terra Alta”.

guiavinscat2013

Entre més de 1.700 referències tastades, la “Guia de Vins de Catalunya” (Ed. Pòrtic, Grup 62) ha reconegut el Llàgrimes de Tardor blanc 2009 amb 9,51 punts sobre 10. Aquesta puntuació és una de les més altes atorgades a un vi blanc fet exclusivament amb Garnatxa blanca. La guia catalana signada per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, també atorga puntuacions excel·lents al Brau de Bot negre 2011 (9,02) i a la mistela Llàgrimes de Tardor, blanca (9,13) i negra (9,36).

guia_penin_2013

D’altra banda, “Guía Peñin” (Ed. Pi & Erre Comunicación), qui puntua sobre 100, ha valorat en 90 punts o més els Llàgrimes de Tardor:blanc 2010 (92), el Selecció negre 2006 (91) i la mistela negra 2011 (90). A la nova collita del Llàgrimes de Tardor negre Criança, la 2008, l’equip de la guia Peñín li ha concedit 89 punts. Cal destacar l’editorial que “Guía Peñín” dedica a la Terra Alta, on s’ha fet una referència explicita a l’Agrícola Sant Josep pel seu “compromís en oferir vins d’alta qualitat”. A mode d’apunt, tant sols quatre cellers de la Terra Alta es mencionen en aquest editorial.

> Enllaços

Guia de Vins de Catalunya

Guía Peñín

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s