Tana Collados, pregonera de la Festa del Vi Novell i de l’Oli Nou

TanaCollados.jpgLa Festa del Vi Novell i de l’Oli Nou que se celebrarà aquest dissabte 19 de gener a l’Agrícola Sant Josep comptarà amb la participació de la periodista Tana Collados com a pregonera. La carrera professional de Tana Collados està estretament lligada a TV3 on actualment dirigeix el programa diari “Cuines”. També coordina els temes d’alimentació i gastronomia a Televisió de Catalunya. És autora de diversos reportatges televisius i del llibre “La Cuina d’ara. Els millors plats dels grans cuiners de Catalunya” (Editorial Columna) i també forma part de la revista digital “7 Caníbales”. Entre d’altres reconeixements ha rebut el premi “Juan Maria Arzak” de periodisme gastronòmic. Tana Collados s’ha mostrat molt il·lusionada per la col·laboració amb l’Agrícola Sant Josep en motiu d’aquesta festa i poder gaudir un cop més de la Terra Alta. Aprofitem per recordar-vos que podeu consultar el programa de la festa aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s