Nova collita pel “Brau de Bot” negre

BraudeBot-nJa hem començat a comercialitzar les primeres ampolles de la collita 2012 del Brau de Bot negre. Aquest vi afruitat, fresc i de mig cos, ha estat elaborat amb Garnatxa negra i una part d’Ull de llebre. També s’ha iniciat la distribució del Brau de Bot rosat 2012, un vi sec, afruitat i amb cos, que s’elabora exclusivament a partir de raïm de varietats negres pel mètode tradicional de maceració amb les pells. Aquest vi rosat sols es comercialitza a través de la nostra xarxa de distribuïdors. Durant les properes setmanes sortirà a la venda el Brau de Bot blanc 2012, també sec, molt afruitat i característic per ser més lleuger de cos que els típics “Terra Alta” blancs. Tots tres vins es produeixen i s’elaboren sota la protecció de la denominació d’origen “Terra Alta”. Originalment, el Brau de Bot era l’únic vi negre que embotellava l’Agrícola Sant Josep. De fet, és la marca registrada més antiga de la casa i des de fa uns anys dóna nom a aquesta línia de vins accessibles i de qualitat, destinats a acompanyar la taula de cada dia. Com tots els vins de l’Agrícola Sant Josep la producció dels Brau de Bot procedeix exclusivament de la collita pròpia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s