Meritxell Falgueras amb el Clot d’Encís blanc 2012 a Lactium Vic

ClotdEncis&MeritxellFalguerasAquesta és una de les fotos que ens ha deixat la participació de l’Agricola Sant Josep a la mostra de vins i formatges Lactium Vic, celebrada durant el passat cap de setmana a la capital osonenca. El nostre Clot d’Encís blanc 2012 va ser un dels vins seleccionats per al sopar maridatge de vins i formatges,  acte destacat del programa oficial que va celebrar-se el dissabte 23 de març al Temple Romà de Vic. El sopar va ser guiat per Meritxell Falgueras, Oriol Urgell, expert en formatges, i Enric Bartra, tècnic de l’INCAVI. En el marc del Lactium Vic, Falgueras també ha presentat el seu darrer llibre: “Els vins de la teva vida” (Angle Editorial, 2013). Des d’aquí agraïm a Meritxell Falgueras la seva valuosa tasca de divulgació de la cultura del vi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s