2a Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla de Mar

SetmanatonyinarojaAmetllaMar2013Des d’ahir i fins al dilluns s’està celebrant la segona edició d’aquest important esdeveniment entorn la tonyina roja a l’Ametlla de Mar. La Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja és una iniciativa de Grup Balfegó que nasqué l’any 2012 amb la finalitat d’acostar la tonyina roja del mediterrani al públic, tant professional com en general, i situar l’Ametlla de Mar com un referent geogràfic tonyinaire. L’oferta d’aquestes jornades és molt diversa. Des de l’Agrícola Sant Josep hem tingut l’oportunitat de col·laborar amb la producció de l’esdeveniment subministrant els vins que s’ofereixen per copes a la zona de degustació. Un dels vins que podreu tastar-hi és el nou Clot d’Encís blanc de negres 2012, vi blanc sec, molt afruitat i amb cos elaborat exclusivament amb Garnatxa negra. Un vi blanc, que com la tonyina roja, acusa un caràcter marcadament mediterrani i mariner. No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir d’aquestes jornades!

II SETMANA GASTRONÒMICA DE LA TONYINA ROJA. L’Ametlla de Mar, del 3 al 6 de maig. Podeu consulteu la pàgina web oficial de l’esdeveniment seguint aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s