Nova direcció tècnica al celler

A partir del dilluns 13 de maig es farà efectiu un canvi en la direcció tècnica del celler de l’Agrícola Sant Josep. La responsabilitat de la nova direcció tècnica recaurà en Amparo Amaro Tosan (31) i Soraya Angulo Garcia (34), ambdues llicenciades en enologia i membres de l’equip tècnic que ha liderat l’enòleg Jaume Clua Alvarez durant 16 anys.

En aquesta nova etapa que s’enceta al celler, la direcció de l’Agrícola Sant Josep no preveu cap canvi entorn els processos de producció, elaboració, criança i envasat de les qualitats comercialitzades actualment.

Des de que va iniciar la seva trajectòria professional a l’Agrícola Sant Josep, Jaume Clua ha estat el principal responsable tècnic de concebre, consolidar i millorar la reconeguda qualitat de tots els vins elaborats per l’Agrícola Sant Josep. La propietat, l’equip directiu i el personal de la casa volen manifestar-li el seu agraïment per tota la feina feta durant tants anys i volen expressar-li els seus desitjos d’èxit en la nova etapa professional que encetarà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s