Nova botiga al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports

El Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports a la Terra Alta, situat a Prat de Comte, acull des d’avui un nou punt de venda de l’Agrícola Sant Josep obert a tot tipus de públic. La botiga disposa d’un assortiment de 19 referències de vins, 3 vins de licor, 2 olis d’oliva de la categoria “Verge Extra” i de la varietat Empeltre, olives negres de taula. També ofereix totes les varietats de l’Esperit del Comte, el singular aiguardent produït a Prat de Comte. L’equipament on es troba la botiga està molt ben situat, a peu de la carretera T-330, sortint de Prat de Comte en direcció a Horta de Sant Joan i disposa d’un ampli espai de pàrquing. La posta en marxa de la botiga ha estat possible gràcies a la col·laboració mantinguda amb l’Ajuntament de Prat de Comte i l’empresa Gubiana dels Ports SL. Us deixem l’adreça de la botiga i els horaris.

IMG-20130610-02541Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports. Ctra. T-330 km 27 a 43595 PRAT DE COMTE. Telèfon de contacte 977 428 177.

> Horari: de dimarts a dissabte: de 9 a 13 i de 17 a 19 hores / diumenges i festius: de 9 a 13 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s