L’ànima de Sant Josep Vins en temps de verema: Joaquim Enric Aguiló

Mentre que la verema de l’any passat vam dedicar part del contingut d’aquest blog a parlar sobre els nostres vins, aquesta ens dedicarem a fer una aproximació a l’ànima de Sant Josep Vins: els seus socis i propietaris. Començarem pel nostre president, Joaquim Enric Aguiló Sastre (Bot, 1955).

IMG_20130907_120901Joaquín Enrique és pagès de professió i té la responsabilitat de presidir l’Agrícola Sant Josep des de fa 3 anys. Dedica al conreu de la vinya un total de 14 hectàrees. El Mas del Claro (ell és fill de cal Claro) és la seva finca més important i està situada a l’Aucalà. L’Aucalà és una partida molt representativa de la plana terraltenca i està situada al nord-est del terme municipal de Bot. La finca compta amb unes vistes espectaculars dels Ports i de les característiques muntanyes de Bot. Aguiló ha començat la verema i reconeix que “esperava trobar més raïm a la Garnatxa blanca”. També es mostra preocupat per l’oratge i l’evolució de l’estat sanitari del raïm. Tot i això es mostra esperançat que la campanya surti bé i que el mercat tingui bona salut. Com a consumidor ens explica que li agrada “beure vi tots els dies” i entre tots els vins del celler, el seu preferit és el Clot d’Encís blanc.

Segueix tots els perfils: #lanimadesantjosepvins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s