L’ànima de Sant Josep Vins: Francesc Bosch Miró

Tot i que encara falten molts dies per a collir la Garnatxa negra, ens hem trobat a Paco controlant-ne una parcel·la que té a la l’Aucalà. Francesc Bosch Miró (Bot, 1955) és pagès i actualment forma part del Consell Rector de l’Agrícola Sant Josep. També té vinyes als Camins i al Terme d’Horta, partides situades al sud-oest de Bot, però ens confessa que a l’Aucalà li té “una estima especial”.

P1000734La superfície que dedica al conreu de la vinya és petita, d’unes 2 hectàrees, i únicament hi conrea la varietat Garnatxa, tant blanca com negra. Bosch, es mostra poc optimista amb la producció d’aquest any i la seva impressió és que “la collita serà curta en volum”. Començarà a collir la blanca la setmana vinent, quan està prevista l’entrada al celler de la Garnatxa blanca procedent de vinyes tradicionals seleccionades. El seu Sant Josep Vins preferit és el Llàgrimes de Tardor blanc.

Segueix tots els perfils: #lanimadesantjosepvins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s