L’ànima de Sant Josep Vins: Joan Josep Mulet Antolí

Aquest matí Juanjo estava collint Garnatxa blanca als Camins, important partida de terra situada a l’oest de Bot als peus de la Serra dels Pesells. Com la majoria dels nostres viticultors afirma que “la collita de Garnatxa serà més petita del que s’esperava”. Joan Josep Mulet Antolí és un botenc nascut a Tortosa (1958) que està treballant com a empresari autònom per reorientar la seva dedicació professional cap a l’agricultura.

P1000866Durant anys ha treballat a la construcció però des de sempre “ha somiat treballar pel seu compte i de pagès”. Ha reforçat l’explotació familiar a través de l’arrendament d’algunes vinyes en producció. Mulet també forma part del Consell Rector de l’Agrícola Sant Josep. Avui ja conrea unes 7 hectàrees de vinya repartides en diverses zones del terme de Bot i Caseres (Almudèfer) i confia en poder dur a terme el seu propòsit. Des de sempre li ha encantat el vi Clot d’Encís blanc i s’ha mostrat molt sorprès per la qualitat del nou Clot d’Encís blanc de negres dient-nos que li ha“agradat molt”.

Segueix tots els perfils: #lanimadesantjosepvins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s