L’ànima de Sant Josep Vins: Joaquim Bosch Miró

Mantenir les terres de la família ha estat la motivació que condueix a molts dels nostres protagonistes a dedicar-se professionalment i a temps parcial a l’agricultura. Aquest és el cas de Joaquin, de casa Cleto, qui compagina des de fa molts anys la feina a la sector de la construcció i la pagesia.

P1000915Però Joaquim Bosch Miro (Tortosa, 1970) va estudiar formació professional agrària a Gandesa i no li importaria gens “dedicar-se únicament a la viticultura”. En l’actualitat també conrea alguna vinya com a arrendatari. Diu que l’administració hauria d’intervenir d’alguna manera per evitar “el trist abandonament de les terres de conreu”. Des de la jubilació del seu pare, ell i el seus germans, Àlex i Òscar, comparteixen la titularitat de les vinyes de la família. La finca més representativa de la seva explotació està a l’Estret d’en Vidal, un dels característics barrancs que perfilen l’orografia de Bot. Tot i tractar-se d’un producte molt jove, reconeix el nou Clot d’Encís blanc de negres com el seu Sant Josep Vins preferit.

Segueix tots els perfils: #lanimadesantjosepvins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s