L’ànima de Sant Josep Vins: Jesús Mulet Altes

Jesús Mulet Altes (Bot, 1974) forma part de la generació de viticultors botencs que van apostar per la pagesia quan eren ben joves. Tot i la seva històrica tradició vinícola, a la Terra Alta de 1994, quan Mulet va començar a treballar de pagès, gairebé estava tot per a fer.

Imatge

Avui és pagès professional i titular d’una dotzena d’hectàrees de vinya repartides en diversos terrenys de Bot i també del terme municipal de Batea, poble on es va casar. Les seves perspectives de futur contemplen ampliar la dimensió de l’explotació i que millori la situació del camp en general. Afirma tenir clar que “cal apostar més per la qualitat que per la quantitat” i també veu difícil recuperar les tècniques d’establiment i de conreu més tradicionals. “No m’imagino tornant a plantar un cep sense emparrar-lo”, sentencia. Conrea Garnatxes però també aporta producció d’algunes varietats no tradicionals com Syrah, Cabernet sauvignon i Moscatell d’Alexandria. Com a consumidor veu vi tots els dies i entre els vins del celler el seu preferit és el Clot d’Encís negre.

 Segueix tots els perfils: #lanimadesantjosepvins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s