Doble reconeixement per al Llàgrimes de Tardor mistela negra als Premis Vinari 2013

Els Premis Vinari 2013 han atorgat un doble reconeixement al Llàgrimes de Tardor mistela negra 2012. Aquest vi de licor ha participat en la primera edició dels premis dels vins catalans en la categoria de “vins dolços, rancis o de postres”. La mistela, d’elaboració tradicional i feta exclusivament amb Garnatxa negra, ha merescut un Vinari de Plata en la seva categoria i un Vinari Especial d’Or com a millor vi de la Denominació d’Origen “Terra Alta”.

LlagrimesdeTardor-mnEntre les més de 700 mostres que han participat en el concurs, 7 vins de la Terra Alta han rebut 10 Vinaris. A més de Sant Josep Vins, els cellers guardonats han estat: Bernavi, Celler Batea, Celler Piñol, Edetària i LaFou Celler. Tots set vins tenen la Garnatxa com a denominador comú. Els premis s’han donat a conèixer aquesta nit passada en una gal·la celebrada a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Des d’aquí volem felicitar a l’organització dels Vinari i als cellers que han resultat distingits. Visca el vi català!

Consulta la llista oficial dels vins guardonats aquí.

Segueix els premis Vinari a les xarxes socials: #premisvinari13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s