Benvingut Novell de Bot 2013!

Un ram de pi penjat a la façana principal de l’Agrícola Sant Josep anuncia des d’ahir l’arribada del primer vi de la collita. Després d’una verema més tardana del que és habitual a la zona, ha calgut un gran esforç per a que el nostre Novell de Bot 2013 arribés puntualment. Aquest és el segon any que elaborem vi novell i curiosament, el vi que ha estat seleccionat per al cupatge 2013 és de la varietat Samsó (Carinyena), mentre que la Garnatxa negra sols representa el 15% del cupatge d’aquesta collita.

P1010047El llançament del Novell de Bot 2013 coincideix aquest cap de setmana amb la celebració del Dia Internacional de l’Enoturisme (diumenge 20 de novembre). Amb doble motiu, demà de 9 a 13 hores oferirem la degustació gratuïta del Novell de Bot 2013 a tots els que vingueu fins a l’Agrícola Sant Josep. Quedeu tots convidats a gaudir del color, les aromes, els gustos i el tacte del vi recent fet. Demà o quan vulgueu!

Més informació: Novell de Bot 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s