Cap nen sense joguina: bescanvia vi per joguines a Monvínic

Vins_per_joguinesEstem molt contents d’anunciar-vos que encetarem l’any nou sumant-nos a la campanya solidària “Cap nen sense joguina”. La nostra participació, i la de molts altres cellers catalans, ha estat possible gràcies a la iniciativa de l’Associació Catalana de Sommeliers i Monvínic.

LlagrimesdeTardor_7L’aportació de l’Agrícola Sant Josep serà de 12 ampolles de vins “Llàgrimes de Tardor”, entre blanc criança 2010 i negre Reserva 2007. Tothom qui vulgui bescanviar una joguina, nova i amb certificació CE, per 1 ampolla de vi podrà acudir a Monvínic (C/Diputació, 249 de Barcelona) el divendres 3 de gener entre les 16 i 20 hores. Totes les joguines seran destinades als infants i joves del Casal dels Infants.

Feliç i pròsper 2014!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s