El millor plat per al Llàgrimes de Tardor blanc 2010

Ja tenim guanyador del concurs que varem celebrar durant el mesos d’abril i maig a través de la revista gastronòmica digital 7 Caníbales i la xarxa social Twitter. El concurs ens ha permès conèixer fins a 41 propostes gastronòmiques per gaudir-les amb el Llàgrimes de Tardor blanc 2010. El prestigiós sommelier català Ferran Centelles ha actuat com a jurat del concurs. Centelles ha reconegut la gran dificultat a l’hora d’escollir el guanyador dient-nos que “el maridatge sempre té una part molt subjectiva”.

LlagrimesdeTardor_bFBQui s’ha emportat el lot de vins Llàgrimes de Tardor ha estat l’Albert Aragay (@AlbertAraLan), de Barcelona, amb el plat “Ànec amb naps i salsafins”. Com alguns ja sabeu, els salsafins són uns tubercles de temporada, molt difícils de trobar. L’Albert ens ha dit que “quan vaig visualitzar aquest vi vaig pensar directament en aquest plat”. I no s’ha equivocat, doncs el sommelier Ferran Centelles ha considerat que “els plats amb greix i els gustos de la terra”, com dels tubercles, funcionen a la perfecció amb un vi “bastant voluminós” com el Llàgrimes de Tardor blanc. L’Albert també ens recomana cuinar el plat que proposa amb el mateix vi, una opció molt encertada que també us recomanem i ens confessa que és un aficionat del món del vi “cada dia més enamorat dels vins blancs, i en concret, dels vins fets amb garnatxa blanca”. Des de l’Agrícola Sant Josep felicitem el guanyador i volem donar les gràcies a totsels participants, a 7Canibales i a en Ferran Centelles perhaver fet possible aquest magnífic concurs. Fins la propera!

Informació relacionada:

Consulteu tots els tuits amb l’etiqueta: #llagrimesdetardor

Bases del concurs a 7 Caníbales

El vi que has de tastar a Bot: Llàgrimes de Tardor blanc, per Terres Magazine

Distintiu “Terra Alta Garnatxa blanca”

2 pensaments sobre “El millor plat per al Llàgrimes de Tardor blanc 2010

  1. Retroenllaç: El millor plat… Segona part | SANT JOSEP VINS

  2. Retroenllaç: Llàgrimes de Tardor blanc: la conservació i servei d’un vi especial | SANT JOSEP VINS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s