5a Festa del vi Novell i de l’oli nou

5afestavinovelliolinou-2017

Aquesta és la primera festa de l’any que es fa a Catalunya dedicada al vi i a l’oli. La 5a Festa del vi Novell i de l’oli nou se celebrarà el dissabte 21 de gener al celler de l’Agrícola Sant Josep (Bot, Terra Alta) a partir de les 18:30 hores.

Els productes protagonistes de la celebració són el vi negre Novell de Bot DO Terra Alta 2016 i els nous olis d’oliva, entre els quals es podrà degustar el Massís del Port 1898 DOP Oli Terra Alta, un verge extra 100% Empeltre de qualitat superior ,i el nou Massís del Port 1898 verd DOP Oli Terra Alta, un verge extra de collita primerenca. També hi haurà una barra de vins on es podran degustar una selecció dels vins del celler.

mp1898verd

La cinquena edició de la festa l’apadrinarà el periodista Esteve Giralt (Mollet del Vallès, 1979). Giralt porta 14 anys treballant per al diari La Vanguardia i l’emisora de radio RAC1, cobrint l’actualitat de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. A més de la vessant informativa territorial, el podreu llegir sovint a la secció de Tendències de La Vanguardia on informa sobre ciència, esport, alimentació i tecnologia. A la radio també col·labora en els programes Versió RAC1 d’en Toni Clapés, Islàndia d’Albert Om, Superdiumnege i Ultraesports. El vi i l’oli han estat protagonistes de part dels seus reportatges, explicant les històries que s’amaguen darrera de cellers i productors. A La Vanguardia va escriure la sèrie “In Vino Veritas” durant la temporada 2012/2013. Aquesta seria estava dedicada als cellers de les denominacions d’origen de Tarragona i les Terres de l’Ebre, on va recórrer gairebé una vintena de cellers, inclosa la cooperativa Agrícola Sant Josep i el projecte de recuperació del vi novell amb el Novell de Bot.

BARCELONA- RETRATOS REDACCION 2015- ESTEVE GIRALT- FOTO ANA JIMENEZ

Tot plegat s’amenitzarà amb una actuació musical en directe a càrrec d’El Quintet Cúbic, sorprenent formació que oferirà una selecció de cançons i danses populars de diferents països intercalades amb música escrita durant els segles XVII i XVIII.

img_1472

5a FESTA DEL VI NOVELL I DE L’OLI NOU

Data i lloc: Bot, 21 de gener de 2017 a partir de les 18,30 hores al celler de l’Agrícola Sant Josep (accés pel C/ de l’Estació, 2).

Entrada: El cost de l’entrada és de 10,00 € per persona i inclou: el préstec d’una copa tastavins, 5 tiquets de degustació de vins, 2 degustacions de menjar i una ampolla de Novell de Bot 2016 DO Terra Ata (l’ampolla de vi és regalarà fent efectiu el retorn de la copa).

Venda d’entrades: a Viorigen i als següents punts de venda de l’Agrícola Sant Josep a Bot: Agrobotiga (C/ de l’Estació, 2), Botiga i Secció de Crèdit (C/ Pau Casals, 26). També es poden comprar entrades trucant al telèfon 977 428 352

Informació i consultes al correu electrònic visites@santjosepwines.com i/o al telèfon 977 428 352.

Informació d’interès turístic: Restaurants i allotjaments a Bot, portal oficial de turisme de la comarca de la Terra Alta, Associació de Turisme Rural Terra Alta, portal oficial de turisme de les Terres de l’Ebre.

novelldebot2016-x3

[CASTELLANO]

Esta es la primera fiesta del año que se hace en Cataluña dedicada al vino y al aceite de oliva. La 4ª Fiesta del vino “Novell” y del aceite nuevo se celebrará el sábado 16 de enero en la bodega de Agrícola San Josep (Bot, Terra Alta) a partir de las 18:30 horas.

Los productos protagonistas de la celebración son el vino tinto Novell de Bot DO Terra Alta 2016 y los nuevos aceites de oliva, entre los que se podrá degustar el Massís del Port 1898 DOP Aceite Terra Alta, un virgen extra 100% Empeltre de calidad superior, y el nuevo Massís del Port 1898 verde DOP Oli Terra Alta, un virgen extra de cosecha temprana. También habrá una barra de vinos donde se podrán degustar una selección de los vinos de la bodega.

MassisdelPort1898-OOVE-500ml

La quinta edición de la fiesta contará con la presencia del periodista Esteve Giralt (Mollet del Vallés, 1979). Giralt lleva 14 años trabajando para el diario La Vanguardia y la emisora de radio RAC1, cubriendo la actualidad de las Terres del Ebre y el Camp de Tarragona. Además de la vertiente informativa territorial, lo podréis leer a menudo en la sección de Tendencias de La Vanguardia donde informa sobre ciencia, deporte, alimentación y tecnología. En la radio también colabora en los programas Versión RAC1 de Toni Clapés, Islandia de Albert Om, Superdiumnege y Ultraesports. El vino y el aceite han sido protagonistas de parte de sus reportajes, explicando las historias que se esconden detrás de bodegas y productores. En La Vanguardia escribió la serie “In Vino Veritas” durante la temporada 2012/2013. Esta serie estaba dedicada a las bodegas de las denominaciones de origen de Tarragona y las Terres del Ebre, donde recorrió casi una veintena de bodegas, incluida la cooperativa Agrícola San Josep y el proyecto de recuperación del vino nuevo con el nuestro Novell de Bot tinto.

Todo ello se amenizará con una actuación musical en directo a cargo de El Quintet Cúbic, sorprendente formación que ofrecerá una selección de canciones y danzas populares de diversos países intercaladas con música escrita durante los siglos XVII y XVIII.

5ª FIESTA DEL VINO “NOVELL” Y DEL ACEITE NUEVO

Fecha y lugar: Bot, 21 de enero de 2017 a partir de las 18,30 horas en la bodega de Agrícola San Josep (acceso por C / de la Estación, 2).

Entrada: El coste de la entrada es de 10,00 € por persona e incluye: el préstamo de una copa catavinos, 5 tickets de degustación de vinos, 2 degustaciones de comida y una botella de Novell de Bot 2016 DO Tierra Ata (la botella de vino se regalará haciendo efectiva la devolución de la copa).

Venta de entradas: en Viorigen y en los siguientes puntos de venta de Agrícola San Josep en Bot: Agrobotiga (C / de la Estación, 2), Tienda y Sección de Crédito (C / Pau Casals, 26). También se pueden comprar entradas llamando al teléfono 977 428 352.

Información y consultas al correo electrónico visites@santjosepwines.com y / o en el teléfono 977 428 352.

Información de interés turístico: Restaurantes y alojamientos en Bot, portal oficial de turismo de la comarca de la Terra Alta, Associación de Turismo Rural Terra Alta, portal oficial de turismo de las Terres de l’Ebre.

Anuncis

3 pensaments sobre “5a Festa del vi Novell i de l’oli nou

  1. Retroenllaç: El nostre oli (II): l’Empeltre / Nuestro aceite de oliva (II): la Empeltre | SANT JOSEP VINS

  2. Retroenllaç: Homenatgem als protagonistes del Novell de Bot 2015 | SANT JOSEP VINS

  3. Retroenllaç: Esteve Giralt, padrí de la nostra festa | SANT JOSEP VINS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s