6a Festa del vi novell i de l’oli nou

Aquesta és una de les primeres festes de l’any que es fa a Catalunya dedicada al vi i a l’oli. La 6a Festa del vi Novell i de l’oli nou es celebrarà el dissabte 20 de gener al celler de l’Agrícola Sant Josep (Bot, Terra Alta) a partir de les 18:30 hores.

Els productes protagonistes de la celebració són el vi negre Novell de Bot DO Terra Alta 2017 i els nous olis d’oliva verge extra Massís del Port 1898 DOP Oli Terra Alta, el 100% Empeltre i el Verd, de collita primerenca. També hi haurà una barra de vins on es podran degustar una amplia selecció dels vins del celler. L’oferta gastronòmica inclourà pa torrat, amanit al gust amb l’oli d’oliva nou, pernil ibèric seleccionat i un parell de punxades (pinxos).

La festa estarà amenitzada per l’actuació musical en directe de Barbecue Jazz Trio formació integrada per Joe Juanós (trompeta), Lluís Capdevila (piano) i Laura Garí (veu).

Si ens acompanyeu també tindreu l’oportunitat de saludar i conèixer a l’Àngel Garcia Petit, escriptor i comentarista especialista en vins i padrí de la 6a edició de la Festa del vi novell i de l’oli nou.

6a FESTA DEL VI NOVELL I DE L’OLI NOU

Data i lloc: Bot, 20 de gener de 2018 a partir de les 18,30 hores al celler de l’Agrícola Sant Josep (accés pel C/ de l’Estació, 2). 

Tiquets: 12,00 € per persona i inclou: el préstec d’una copa tastavins, 5 degustacions de vins, 3 degustacions de menjar i una ampolla d’oli d’oliva verge extra Massís del Port 1898 100% Empeltre DOP Oli Terra Alta, obsequi què es lliurarà en el moment de tornar la copa.

Venda de tiquets: a Viorigen i en els següents punts de venda de l’Agrícola Sant Josep a Bot: Agrobotiga (C/ de l’Estació, 2), Botiga i Secció de Crèdit (C/ Pau Casals, 26). També es poden comprar entrades trucant al telèfon 977 428 352.

Informació i consultes al correu electrònic visites@santjosepwines.com i/o al telèfon 977 428 352.

Informació d’interès turístic: Restaurants i allotjaments a Bot, portal oficial de turisme de la comarca de la Terra Alta, Associació de Turisme Rural Terra Alta, portal oficial de turisme de les Terres de l’Ebre.

[CASTELLANO]

Esta es una de las primeras fiestas del año que se celebra en Cataluña dedicada al vino y al aceite de oliva. La 6ª Fiesta del vino “Novell” y del aceite nuevo se celebrará el sábado 20 de enero en la bodega de Agrícola San Josep (Bot, Terra Alta) a partir de las 18:30 horas.

Los productos protagonistas de la celebración son el vino tinto Novell de Bot DO Terra Alta 2017 y los nuevos aceites de oliva virgen extra Massís del Port 1898 DOP Aceite Terra Alta, el 100% Empeltre y el Verde, este último de recolección temprana. También habrá una barra de vinos donde se podrá degustar una amplia selección de vinos de la bodega. La oferta gastronómica incluirá pan tostado, condimentado al gusto con el aceite nuevo, jamón ibérico seleccionado y un par de pinchos.

La fiesta estará amenizada por la actuación musical en directo de Barbecue Jazz Trio formación integrada por Joe Juanós (trompeta), Lluís Capdevila (piano) y Laura Garí (voz).

Si nos acompañáis también tendréis la oportunidad de saludar y conocer a Àngel Garcia Petit, escritor y comentarista especialista en vinos y padrino de la 6ª edición de la Fiesta del vino y el aceite nuevo.

MassisdelPort1898-OOVE-500ml

6ª FIESTA DEL VINO “NOVELL” Y DEL ACEITE NUEVO

Fecha y lugar: Bot, 20 de enero de 2018 a partir de las 18,30 horas en la bodega de Agrícola San Josep (acceso por C / de la Estació, 2).

Tickets: 12,00 € por persona e incluye: el préstamo de una copa catavinos, 5 degustaciones de vinos, 3 degustaciones de comida y una botella de aceite de oliva virgen extra Massís del Port 1898 100% Empeltre DOP Aceite Terra Alta que se regalará haciendo efectiva la devolución de la copa.

Venta de tickets: en Viorigen y en los siguientes puntos de venta de Agrícola San Josep en Bot: Agrobotiga (C / de la Estació, 2), Tienda y Sección de Crédito (C / Pau Casals, 26). También se pueden comprar entradas llamando al teléfono 977 428 352.

Información y consultas al correo electrónico visites@santjosepwines.com y / o en el teléfono 977 428 352.

Información de interés turístico: Restaurantes y alojamientos en Bot, portal oficial de turismo de la comarca de la Terra Alta, Associación de Turismo Rural Terra Alta, portal oficial de turismo de las Terres de l’Ebre.

Anuncis

3 pensaments sobre “6a Festa del vi novell i de l’oli nou

  1. Retroenllaç: El nostre oli (II): l’Empeltre / Nuestro aceite de oliva (II): la Empeltre | SANT JOSEP VINS

  2. Retroenllaç: Homenatgem als protagonistes del Novell de Bot 2015 | SANT JOSEP VINS

  3. Retroenllaç: Esteve Giralt, padrí de la nostra festa | SANT JOSEP VINS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s