7a Festa del vi novell i de l’oli nou

Aquesta és una de les primeres festes de l’any que es fa al territori dedicada al vi i a l’oli d’oliva. La 7a Festa del vi Novell i de l’oli nou es celebrarà el dissabte 19 de gener al celler de l’Agrícola Sant Josep (Bot, Terra Alta) a partir de les 18:30 hores.

Els productes protagonistes de la celebració són el vi negre Novell de Bot DO Terra Alta 2018 i els nous olis d’oliva verge extra Massís del Port 1898. Hi haurà una barra de vins on es podran degustar una amplia selecció dels vins del celler i una taula per degustar els olis d’oliva. L’oferta gastronòmica inclourà pa torrat, amanit al gust amb l’oli d’oliva, pernil ibèric seleccionat i una punxada de salsitxa. Aquesta edició comptarem amb la presència de Grup Balfegó, qui oferirà una degustació de tonyina vermella del mediterrani.

La festa estarà amenitzada per l’actuació musical en directe de After Dark Trio formació integrada per Cristobal Luceno (guitarra), Xavier Canyissà (contrabaix) i Rut Enguita (veu).

Si ens acompanyeu també tindreu l’oportunitat de saludar i conèixer a Javier Campo, reconegut sommelier, maitre, docent, escriptor de vins, i padrí de la 7a edició de la Festa del vi novell i de l’oli nou.

7a FESTA DEL VI NOVELL I DE L’OLI NOU 

Data i lloc: Bot, 19 de gener de 2019 a partir de les 18,30 hores al celler de l’Agrícola Sant Josep (accés pel C/ de l’Estació, 2). 

Tiquets: 12,00 € per persona. Inclou el préstec d’una copa tastavins, degustació lliure de vins i olis d’oliva verge extra, 3 degustacions de menjar i una ampolla d’oli d’oliva verge extra Massís del Port 1898 DOP Oli Terra Alta. L’ampolla d’oli d’oliva és un obsequi què es lliurarà en el moment de tornar la copa.

Venda de tiquets: a Viorigen i en els següents punts de venda de l’Agrícola Sant Josep a Bot: Agrobotiga (C/ de l’Estació, 2), Botiga i Secció de Crèdit (C/ Pau Casals, 26). També es poden comprar entrades trucant al telèfon 977 428 352.

Informació i consultes al correu electrònic visites@santjosepwines.com i/o al telèfon 977 428 352.

Informació d’interès turístic: Restaurants i allotjaments a Bot, portal oficial de turisme de la comarca de la Terra Alta, Associació de Turisme Rural Terra Alta, portal oficial de turisme de les Terres de l’Ebre.

[CASTELLANO]

Esta es una de las primeras fiestas del año dedicada al vino y al aceite de oliva que se celebra en nuestro territorio. La 7ª Fiesta del vino y del aceite nuevo se celebrará el sábado 19 de enero en la bodega de Agrícola San Josep (Bot, Terra Alta) a partir de las 18:30 horas.

Los productos protagonistas de la celebración son el vino tinto Novell de Bot DO Terra Alta 2018 y los nuevos aceites de oliva virgen extra Massís del Port 1898. También habrá una barra de vinos donde se podrá degustar una amplia selección de vinos de la bodega y una mesa para degustar los aceites de oliva. La oferta gastronómica incluirá pan tostado, condimentado al gusto con el aceite de oliva, jamón ibérico seleccionado y un pincho de salchicha. Esta edición contamos con la presencia de Grupo Balfegó que nos ofrecerá una degustación de atún rojo del Mediterráneo.

La fiesta estará amenizada por la actuación musical en directo de After Dark Trío formación integrada por Cristobal Luceno (guitarra), Xavier Canyissà (contrabajo) y Rut Enguita (voz).

Si nos acompañáis también tendréis la oportunidad de saludar y conocer a Javier Campos, sumelier, maitre, docente, escritor de vinos y padrino de la 7ª edición de la Fiesta del vino y el aceite nuevo.

MassisdelPort1898-OOVE-500ml

7ª FIESTA DEL VINO Y DEL ACEITE NUEVO

Fecha y lugar: Bot, 19 de enero de 2019 a partir de las 18,30 horas en la bodega de Agrícola San Josep (acceso por C / de la Estación, 2).

Tickets: 12,00 € por persona e incluye: el préstamo de una copa catavinos, degustación libre de vinos y aceites de oliva virgen extra, 3 degustaciones de comida y una botella de aceite de oliva virgen extra Massís del Port 1898 DOP Aceite Terra Alta que se regalará haciendo efectiva la devolución de la copa.

Venta de tickets: en Viorigen y en los siguientes puntos de venta de Agrícola San Josep en Bot: Agrobotiga (C / de la Estación, 2), Tienda y Sección de Crédito (C / Pau Casals, 26). También se pueden comprar entradas llamando al teléfono 977 428 352.
Información y consultas al correo electrónico visites@santjosepwines.com y / o en el teléfono 977 428 352.

Información de interés turístico: Restaurantes y alojamientos en Bot, portal oficial de turismo de la comarca de la Terra Alta, Associación de Turismo Rural Terra Alta, portal oficial de turismo de las Terres de l’Ebre.

 

 

Anuncis

3 pensaments sobre “7a Festa del vi novell i de l’oli nou

  1. Retroenllaç: El nostre oli (II): l’Empeltre / Nuestro aceite de oliva (II): la Empeltre | SANT JOSEP VINS

  2. Retroenllaç: Homenatgem als protagonistes del Novell de Bot 2015 | SANT JOSEP VINS

  3. Retroenllaç: Esteve Giralt, padrí de la nostra festa | SANT JOSEP VINS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s