Visita’ns / Visítanos / Visit us

DEGUSTACIÓ / TASTING ROOM A LA NOSTRA BOTIGA

La nostra botiga està equipada amb una barra de vins, a l’estil tasting room, on de manera permanent, podreu degustar, sense necessitat de reserva prèvia, els vins del celler. A més dels vins també podreu degustar i comprar oli d’oliva verge extra de collita pròpia i diversos productes agroalimentaris de proximitat seleccionats per nosaltres.

Opcions de degustació i preus del servei: 3 o 5 vins a escollir d’una llista de 6 vins, seleccionats segons temporada. El preu del servei és de 10 € (3 vins) i 15 € (5 vins) o compra de vins equivalent o superior a aquests imports. La degustació de vins en promoció és gratuïta.

Localització i horaris. Ens trobareu al C/ de l’Estació, 2 a 43785ES BOT, de dilluns a dissabte de 9 a 13 i de 15 a 19 hores; i els diumenges i festius: de 10 a 13:30 hores. De l’1 de juny al 30 de setembre, l’horari de tarda és de 16 a 20 hores. Estem oberts tots els dies de l’any amb excepció del 25 i el 26 de desembre, l’1 i el 6 de gener i el 2 i 3 de febrer. El dia 4 de febrer sols s’obre pel matí.

Senyalitzacio-exterior

VISITA A LA PROPIETAT I TAST DE VINS

Continguts i modalitats de visita. Si l’oratge ho permet, l’itinerari comença amb una sortida per conèixer l’entorn natural de Bot i les vinyes de la propietat. Tot seguit, al celler s’ofereix un tast comentat de 3 vins. Disposem d’una visita més adequada per a les persones que ja estan iniciades en el món de la cultura del vi amb un tast 5 vins.

_MG_5564Nau-botes-petita

Durada de la visita: 90 – 100 minutsIdiomes de la visita: CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH Preus: 8 € / pax (IVA inclòs). La modalitat avançada (5 vins) té un preu de 15 € / pax (IVA inclòs). Un cop fet efectiu el pagament es lliura un val de 5 o 10 €, segons la modalitat, bescanviable en compres de vins a l’Agrobotiga. S’accepten pagaments amb targeta de dèbit o crèdit.

Informació i reserves: Trucant telèfon 977 428 043 o escrivint un correu a visites@santjosepwines.com. A la sol·licitud de reserva cal indicar la data i hora en què es vol fer la visita, el nombre de visitants del grup, la modalitat de visita i les opcions que desitgeu incloure. També podeu plantejar-nos qualsevol demanda de personalització de la visita. Un cop feta sol·licitada la reserva us confirmarem la disponibilitat.

Menjar amb “Sant Josep Vins”: Aquesta experiència és exclusiva i opcional per completar l’experiència de visita i tast al celler. En col·laboració amb el restaurant Can Josep t’oferim la possibilitat de gaudir d’un àpat preparat pel xef Josep Montoya acompanyat de tres vins seleccionats per nosaltres. Preu del servei per persona: 23,50 €. Informació i reserves: Trucant telèfon 977 428 043 o escrivint un correu a visites@santjosepwines.com. A la sol·licitud de reserva cal indicar l’àpat que vol fer-se (dinar o sopar) i el número de comensals.

MenuSantJosepVins-postres_CdEranci[CASTELLANO]

DEGUSTACIÓN / SALA DE CATA EN NUESTRA TIENDA

Nuestra tienda está equipada con una barra de vinos, al estilo tasting room, en la cual, de manera permanente y sin necesidad de reserva previa, se sirve una selección de los vinos de la bodega. Además de los vinos también podréis degustar y comprar aceite de oliva virgen extra de cosecha propia y diversos productos agroalimentarios de proximidad cuidadosamente seleccionados por nosotros.

Opciones de degustación y precios del servicio: 3 ó 5 vinos a escoger de una lista de 6 referencias, seleccionadas según temporada. El precio del servicio es de 10 € (3 vinos) y 15 € (5 vinos) o compra de vinos equivalente o superior a estos importes. La degustación de vinos en promoción es gratuita.

Localización y horarios. Estamos en la C / de l’Estació, 2 de 43785ES BOT, de lunes a sábado de 9 a 13 y de 15 a 19 horas; domingos y festivos de 10 a 13:30 horas. Del 1 de junio al 30 de septiembre, el horario de tarde es de 16 a 20 horas. Estamos abiertos todos los días del año con excepción del 25 y el 26 de diciembre, el 1 y el 6 de enero y los días 2 y 3 de febrero. El día 4 de febrero sólo se abre por la mañana.

IMG_1482

VISITA A LA PROPIEDAD Y CATA DE VINOS

Contenidos y modalidades de visita. Si el clima lo permite, el itinerario comienza con una salida para conocer el entorno natural de Bot y los viñedos de la propiedad. A continuación, en la bodega se ofrece una cata comentada de 3 vinos. Disponemos de una visita más adecuada para las personas iniciadas en el mundo del vino con una cata de 5 vinos.

Duración: 90 – 100 minutos

Idiomas de la visita: CATALÁ, CASTELLANO, ENGLISH

 Precios: 9 € / pax (IVA incluido). La modalidad avanzada (5 vinos) tiene un precio de 15 € / pax (IVA incluido). Una vez hecho efectivo el pago se entrega un vale de 5 o 10 €, según la modalidad, canjeable en compras de vinos en la tienda. Se aceptan pagos con tarjeta de débito o crédito.

Información y reservas: por teléfono al 977428043 o escribiendo un correo a visites@santjosepwines.com indicando en la solicitud de reserva la fecha y hora en que se desea realizar la visita, el número de visitantes del grupo, la modalidad de visita y las opciones que desee incluir. Ofrecemos visitas personalizadas en función del grupo. Una vez solicitada la reserva os confirmaremos la disponibilidad.

Comer con Sant Josep Vinos: En colaboración con el restaurante Can Josep te ofrecemos la posibilidad, después de la visita, de disfrutar de una comida preparada por el chef Josep Montoya especialmente pensado para disfrutar de una selección de tres vinos de la Agrícola Sant Josep. El precio del menú es de 23,50 € (IVA incluido), con un mínimo de 4 comensales. Es imprescindible solicitar y formalizar una reserva previa en la bodega.

[ENGLISH]

TASTING ROOM

Our store is equipped with a wine bar where we serve a selection of our wines permanently and without previous reservation. You can also taste and buy extra virgin olive oil from our own harvest and several agro-food products carefully selected.

Tasting fee and options: you can choose 3 or 5 wines from a list of six wines selected depending on the season. The price of the service is 10 € (3 wines) and € 15 (5 wines) or a wine purchase equivalent or superior to these amounts. Promotion wines tasting is free of charge.

Location and timetable. We are in C / de la Estació 2, 43785ES BOT. From Monday to Saturday, 9:00 to 13:00 and 15:00 to 19:00; holidays and Sundays from 10:00 to 13:30 hours. From 1st June to 30th September, afternoon timetable is from 16:00 to 20:00 hours. We are open every day of the year except the 25th and 26th of December, 1st and 6th January and 2nd and 3rd February. February 4th we only open in the morning.

VISIT AND WINE TASTING

Visit modality. The tour begins with an output to learn about the natural environment of Bot and the vineyards of the property. Then, the winery provides a guided tasting of 3 wines. We have a most appropriate tour for wine lovers with a 5 wine tasting.

Duration: 90-100 minutes

Languages: CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH

Rates: 8 € / pax (VAT included). The adavanced wine tour (5 wines) has a price of 15 € / pax (VAT included). Once made cash payment is given a voucher of 5 or 10€, depending on the mode, refundable on wine purchases at the store. Payments with debit or credit card accepted.

Information and bookings: by phone +34 977 42 80 43 or by email to visites@santjosepwines.com indicating the request for reservation date and time that you wish to visit, the number of visitors, visit mode and the options that you want to include. We offer personalized visits depending on the group. Once requested the reservation we will confirm availability.

“Sant Josep Wines menu”: In collaboration with the restaurant Can Josep we offer you the possibility to enjoy a meal prepared by chef Josep Montoya specially thought to enjoy an assortment of 3 selected wines from the cellar. The price is 23.50 € (VAT included) and only available for minimum 4 people. It must be booked at the winery.

8 pensaments sobre “Visita’ns / Visítanos / Visit us

  1. Retroenllaç: Comencem la temporada de visites i tastos al celler | SANT JOSEP VINS

  2. Hem estat a la cooperativa St Josep de Bot aquest dissabte passat, 2 de maig. La visita a les vinyes i l’explicació del Jaume ha estat excel·lent, així com el tast de vins. El paisatge agrícola amb les muntanyes dels Ports senzillament imponent. També agraïm la simpatia de la noia que ens va atendre quan vam trucar i que després vam trobar a la botiga. Ho recomanem molt i molt.

  3. Retroenllaç: El millor plat… Segona part | SANT JOSEP VINS

  4. Retroenllaç: Llàgrimes de Tardor blanc: la conservació i servei d’un vi especial | SANT JOSEP VINS

  5. Mi nonbre es Carvalho, brasileño y vivo em Brasília la capital. Um amigo que paso em Tortosa me traje uma botella de Llàgrimes de tardor de regalo. Mi encante. Mi gostaria saber como comprar/importar unas caixas de este produto. creo que fue uno de los mejores vinos que bebi.Perdone por mi castellano. Mucha gracias Carvalho

  6. Retroenllaç: Sorteig de cata de vins i visita al celler de Sant Josep | CA LA LEONOR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s