Tastos verticals Llàgrimes de tardor

Celebrem els primers 20 anys dels Llàgrimes de tardor amb tastos verticals on oferim algunes de les anyades més representatives de l’evolució del Llàgrimes de tardor blanc i del Llàgrimes de tardor criança. Les ampolles que es destaparan procedeixen de la biblioteca d’anyades del celler.

Llàgrimes de tardor és la nostra proposta per vestir de llarg els vins locals. L’elaboració del primer Llàgrimes de tardor al 1996, un negre de criança, va representar un salt importantissim tant en la cultura vitivinícola de la nostra cooperativa com en el reconeixement i el prestigi de la Denominació d’Origen Terra Alta.

Són tastos sorprenents i plens d’emocions, comentats per Amparo Amaro i Jaume Martí. Places limitades.

Pròxims tastos

– Sense noves dates programades

[CASTELLANO]

Celebramos los primeros 20 años de Llàgrimes de tardor con catas verticales dónde ofrecemos algunas de las cosechas más representativas de la evolución del Llàgrimes de tardor blanco y el Llàgrimes de tardor crianza. Las botellas que abriremos proceden de la biblioteca de cosechas de la bodega.

Llàgrimes de tardor es nuestra propuesta para vestir de largo los vinos locales. La elaboración del primer Llàgrimes de tardor en 1996, un tinto de crianza, representó un salto importantísimo tanto en la cultura vitivinícola de nuestra cooperativa como en el reconocimiento y el prestigio de la Denominación de Origen Terra Alta. Son catas sorprendentes y llenas de emociones, comentadas por Amparo Amaro y Jaume Martí. Plazas limitadas.

Próximas catas:

– Sin nuevas fechas programadas